De origins van CloudCat liggen in Eindhoven en daarom werken we graag samen met de Eindhovense verenigingen en stichtingen. We bieden daarom alle leden van de Eindhovense Studenten Sport Federatie een korting aan.

 

Wat is CloudCat?

In het kort: een webhostingpartij die jou als klant voorop heeft staan. We bieden opties in vier categorieën: Domeinnamen, E-mail, Webhosting en Managed Workspace, en we weten zeker dat er wel iets van ons aanbod bij jou aansluit!

Ons aanbod sluit ook uitstekend aan bij wat jullie als vereniging nodig hebben: we werken met je samen om je website over te zetten, je mail in te stellen (als je niet al Google daarvoor gebruikt), of om te zorgen dat je webcommissie een backup heeft als zij het ook even niet weten. Ook als je nu een site op een VPS hebt staan kun je bij CloudCat terecht: we bespreken dan samen hoe we jouw applicatie/site gaan hosten.

CloudCat onderscheidt zich door middel van onze persoonlijke aanpak: we zijn daardoor helaas mogelijk ook wat duurder dan wat je van de budget-partijen gewend bent.

Meer informatie over CloudCat

 

Wat is de deal?

Voor de verenigingen en stichtingen die bij de ESSF zijn aangesloten bieden we het volgende:

Kortom: vaak kunnen we je een aanbod doen van rond de 10 euro per maand, exclusief BTW.

*Het managementpaneel van Google is niet altijd even vriendelijk voor beginners of non-techies, daarom bieden wij de managementdienst aan.

 

Wat hebben wij nodig?

Je kunt op onze homepage de robotkat aan het werk zetten om voor jou te bekijken. Je krijgt dan een geautomatiseerd aanbod aan de hand van enkele vragen.

We vinden het natuurlijk ook heel fijn als je contact met ons opneemt om de opties te bespreken. Je kunt dat doen met het formulier aan het eind van het aanbod, of via de contactpagina.

Er zijn enorm veel opties van een simpele goedkope site met simpele webmail tot een volledig samenwerkingssysteem met opslag en mail bij Google en een website met allerlei programmeertalen.

Open het formulier